Știri

Caută în website

ARHIVĂ ȘTIRI

Primul eveniment online dedicat Ghidului solicitantului pentru apelul competitiv deschis de proiecte în cadrul Priorității 2: O regiune verde, Obiectivele Specifice 2.4 și 2.7 va avea loc în data de 22 mai 2023!

laptop-gc55bff0ab-1920-22-mai.png

Dacă ești interesat în pregătirea și depunerea spre finanțare a unui proiect în domeniul schimbărilor climatice și mediului, în cadrul Priorității 2: O regiune verde, Obiectivele Specifice 2.4 și 2.7, finanțat din Programul Interreg VI-A RO-BG, te invităm să te înregistrezi și să participi la primul eveniment online dedicat regulilor specifice și condițiilor de solicitare a finanțării în cadrul acestui apel competitiv!

În timpul acestui webinar, vom aborda subiecte specifice privind accesarea finanțării, cum ar fi: condiții generale, aspecte orizontale, de comunicare, financiare și bugetare, sistemul electronic Jems, alte condiții. Agenda detaliată a webinar-ului o puteți găsi aici. 

Webinarul se va desfășura în data de 22 mai 2023, pe platforma Zoom, începând cu ora 10.30 până la ora 13.00 pm!

Pentru participare, vă rugăm să vă înregistrați aici: https://forms.gle/1U4FwysDH878jQ717   până la data de 18 mai 2023!

Sunteți bineveniți la acest seminar și sperăm să avem alături de noi cât mai mulți participanți interesați de acest eveniment interactiv!