Știri

Caută în website

ARHIVĂ ȘTIRI

Lansare în consultare publică a Ghidului Aplicantului pentru apelurile dedicate operațiunilor de importanță strategică (OIS) în contextul Programului Interreg VI-A România-Bulgaria

consulting-3303397-960-720.png

Suntem foarte entuziasmați să vă anunțăm că astăzi, 13 Februarie 2023, lansăm în consultare publică Ghidul Aplicantului dedicat operațiunilor de importanță strategică.

Ghidul Aplicantului este un document elaborat cu scopul de a vă ajuta să înțelegeți mai bine regulile și pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a aplica la primul apel dedicat operațiunilor de importanță strategică incluse în Anexa 3, cuprinsă în Programul Interreg VI-A România-Bulgaria.

Bugetul estimativ pentru acest apel este de: 

  • 25,000,000 Euro (în total) pentru proiectele privind mobilitatea și conectivitatea transfrontalieră care asigura accesul la TEN-T la nivel regional și local (OS 3.2);
  • 41,875,000.00 Euro (în total) pentru proiectele privind promovarea prevenirii riscurilor de dezastre și a rezilienței, ținând seama de abordările ecosistematice (0S 2.4).

Toți stakeholder-ii interesați sunt invitați să participe în cadrul acestei consultări publice și să își împărtășească opiniile și propunerile! Consultați Ghidul Aplicantului, analizați-l și așteptăm contribuția dumneavoastră la: robg@mdlpa.ro până pe 15 Martie 2023. Ulterior consultării, Ghidul Aplicantului va fi aprobat de către Comitetul de Monitorizare a Programului Interreg VI-A România-Bulgaria.

Nu uitați că Programul nostru dorește să vă susțină în elaborarea ideii de proiect! Așadar, după ce ați consultat ghidul, puteți demara pregătirea proiectului dumneavoastră. Nu ezitați să ne împărtășiți ideile și planurile dumneavoastră!

Ghidul Aplicantului poate fi consultat aici:

Documente relevante de avut în vedere în procesul de dezvoltare a aplicației.