Știri

Caută în website

ARHIVĂ ȘTIRI

Sesiuni Interactive de asistență online pentru potențialii aplicanți

sses.jpg

Știm că uneori poate fi dificil ca totul să fie pus la punct perfect. Pentru a vă ajuta să obțineți răspunsuri la întrebările dumneavoastră cu privire la Apelul competitiv de propuneri de proiecte dedicat Priorității 2: O regiune verde, Obiectivele specifice 2.4 și 2.7, Secretariatul Comun va organiza sesiuni interactive de asistență online pentru potențialii aplicanți în cadrul Programului Interreg VI-A RoBg.

Sesiunile interactive de asistență vor fi organizate online în fiecare joi, în perioada 10 iulie - 18 august.

Dacă doriți să ne întâlniți pentru a clarifica diferite aspecte legate de apelul competitiv pentru Prioritatea 2, vă rugăm să accesați linkul de înregistrare aici, unde puteți alege una dintre datele și orele disponibile:

  • 13 iulie,
  • 20 iulie,
  • 27 iulie,
  • 3 august,
  • 10 august,
  • 17 august.

Notă importantă!

Pentru fiecare dintre cele 6 date în care se vor desfășura sesiunile interactive de asistență, aveți la dispoziție 6 opțiuni, cu o durată maximă de 30 de minute, la următoarele ore: 10:00; 11:00; 12:00; 13:30; 14:30; 15:30.

Organizarea sesiunilor interactive de asistență pentru potențialii aplicanți se va baza pe principiul „primul venit, primul servit”, ținând cont de respectarea reguliilor de participare stabilite.

Vă informăm că fiecare beneficiar va beneficia de o singură sesiune de asistență. De asemenea, va fi acordată o singură sesiune de asistență pentru fiecare idee de proiect.

Mai multe informații puteți găsi la link-ul de înregistrare, aici.