Știri

Caută în website

ARHIVĂ ȘTIRI

Procesul de consultare a actorilor locali în contextul elaborării Strategiei Teritoriale Integrate de Dezvoltare a Zonei Transfrontaliere România Bulgaria este în plină desfășurare!

hh.jpg

Următoarele două întâlniri vor avea loc simultan pe data de 2 Martie 2023, după cum urmează:

  • Călărași, România (10:00) – locația va fi confirmată ulterior;
  • Vidin, Bulgaria (10:00) – locația va fi confirmată ulterior.

Scopul acestor evenimente constă în operaționalizarea rutelor EuroVelo 6, în contextul activității de identificare a rețelei regionale și locale de trasee de ciclism ale traseului EuroVelo 6 din România și Bulgaria și descrierea traseului național din Bulgaria.

Activitățile de consultare vizează implicarea actorilor relevanți din zona transfrontalieră în procesul de definire a rutelor EuroVelo 6. Rutele detaliate vor reprezenta baza pentru dezvoltarea Strategiei Teritoriale Integrate.

Înscrierea pentru participarea în cadrul evenimentelor se poate realiza prin completarea formularului online de la link-ul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZcEbynfx0qh4o6KFnQQAruTX8mlvz4ufsOjkp63WT10r9ew/viewform?usp=pp_url până la data de 28.02.2023.

Participarea va fi supusă confirmării din partea organizatorilor.

Așteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră la această întâlnire, dar și la viitoarele întâlniri care vor avea loc în Martie și Aprilie 2023. Mai multe informații vor fi disponibile în curând

Ne bazăm pe participarea și implicarea dumneavoastră activă!

Activitățile de consultare sunt organizate de CIVITTA Strategy & Consulting, ca parte a contractului de servicii pentru „Elaborarea Strategiei Teritoriale Integrate pentru dezvoltarea zonei transfrontaliere România-Bulgaria”, încheiat cu Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru zona transfrontalieră România-Bulgaria (BRCT Călărași).

Actualizare 22.02.2023: Locațiile aferente întâlnirilor ce vor avea loc în 13 și 14 februarie 2023 sunt următoarele:

Agendele aferente celor două întâlniri pot fi descărcate aici.