Știri

Caută în website

ARHIVĂ ȘTIRI

Cool campaign alert!!!

teamwork-2188039-960-720.png

Pentru noi cooperarea înseamnă echipă și sprijin reciproc. Tot timpul i-am dorit în echipa noastră pe cetăţenii din arie,  pentru că ei cunosc cel mai bine provocările cu care se confruntă zona. Am învățat că doar împreună suntem mai puternici, iar participarea activă a cetățenilor este cea mai eficientă modalitatea de identificare şi ulterior de soluționare a potențialelor problemele din zona transfrontalieră. 

În următoarele săptămâni, vom prezenta 6 povești de succes privind implicarea cetățenilor în implementarea Programului Interreg V-A România Bulgaria. Aceste povești au fost elaborate în cadrul inițiativei RoBulUs: Instrumente pentru consolidarea angajamentului tinerilor în cooperarea transfrontalieră România-Bulgaria, finanțată de Comisia Europeană.Veți urmări povești despre tineri și cetățeni ce au fost implicaţi în activități de modernizare a orașelor, de dezvoltare și implementare a politicilor locale de promovare a culturii și turismului, dar și de sprijinire și îndrumare a femeilor și tinerilor pentru găsirea unui loc de muncă și alte rezultate uimitoare. Urmăriți campania noastră, o dovadă reală că cea mai bună echipă formată de Programul nostru este cea cu cetățenii.

Ştim că v-am stârnit curiozitatea, aşa că vă invit să ne urmăriţi pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/RomaniaBulgariaCbcProgramme în următoarele săptămâni și să ne împărtăşiţi opinia voastră.