Știri

Caută în website

ARHIVĂ ȘTIRI

Asistență tehnică dedicată potențialilor aplicanți pentru soluționarea problemelor din zonele de graniță!

businessman-gb35388b8f-640.png

În data de 28 iunie 2023 (11:30-12:15, CEST), Asociația Regiunilor de graniță europene (AEBR) va organiza o sesiune de informare online pentru a prezenta proiectul b-solutions 2.0. Solving Cross-Border Obstacles care vizează regiunile de graniță. Până în prezent, proiectul b-solutions a identificat cu succes și soluționat peste 140 de cazuri în care au existat bariere legale și administrative de-a lungul granițelor UE.

Având ca obiectiv oferirea de suport tehnic actorilor locali pentru a crește gradul de cooperare între zonele de graniță, inițiativa b-solutions abordează problemele apărute în regiunile de graniță ale UE, inclusiv în zonele de graniță EU-EFTA și EU-IPA, în domenii tematice diverse, cum ar fi cooperare instituțională, servicii publice, piața muncii, educație și EU Green Deal.

Dacă ești o entitate publică (municipalitate, regiune, universitate, spital etc.) și o structură transfrontalieră precum Euroregiune sau GECT, care se confruntă cu astfel de dificultăți teritoriale, sunteți invitați să transmiteți aplicațiile acestora în cadrul apelului de proiecte lansat call for proposals. Aplicațiile sunt evaluate pe măsură ce sunt depuse și pot fi transmise sub forma unui formular simplu on line, în orice limbă oficială UE. Termenul limită de transmitere este 10 Noiembrie!

Mai multe informații și linkul de depunere a aplicațiilor se găsesc aici: https://www.b-solutionsproject.com/call-for-proposals.

Puteți afla detalii în cadrul sesiunii de informare online care va avea loc, miercuri, în data de 28 iunie 2023 (11:30-12:15, CEST), linkul de înregistrare la eveniment se găsește aici: https://forms.gle/EhBAmJtRAiJ77qDT6